Sociaal Werk in de Zorg (Associate degree)

Algemeen

Wil je graag werken in de sector Zorg en Welzijn, of ben je daarin al werkzaam? En wil jij je doorontwikkelen? Dan is deze Ad-opleiding iets voor jou! Als Sociaal Werker in de Zorg maak jij het verschil voor jouw cliënten en collega’s op de werkvloer. Je leert te denken vanuit mogelijkheden in plaats van ziekte en/of beperking. Naast de zorg voor je cliënt, betrek je het netwerk en collega’s er ook bij. Je hebt daarin een coördinerende rol.Wat is een Associate degree (Ad)?

Een tweejarige opleiding op een hogeschool. Het niveau van een Ad (niveau 5) ligt tussen dat van mbo-4 (niveau 4) en hbo-bachelor (niveau 6) in. Een Ad-opleiding is een praktijkgerichte hbo-opleiding. Afronding van de opleiding leidt tot een landelijk erkend diploma en de graad Associate degree, ofwel Ad.

Opname Live Q&A

Hieronder vind je de opname van de Live Q&A tijdens de voorlichtingsavond van 23 april jl.

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij je aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij je nog nadere informatie om te checken of je aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet. Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kun je aanvragen via www.digid.nl