Projectleider Techniek

Algemeen

Bent u een ervaren, technische professional die wil doorgroeien naar een leidinggevende functie? Bijvoorbeeld als aankomend projectleider, werkvoorbereider of commercieel technicus? Bent u gemotiveerd om naast uw werk verder te leren? Op een flexibele manier in een tempo dat u bij past?

De tweejarige deeltijdopleiding Associate degree Projectleider Techniek past uitstekend bij communicatief vaardige en sociale doeners, die van aanpakken weten en opbloeien in een dynamische en afwisselende omgeving. Assertieve, kritische professionals die overzicht houden, rustig blijven in iedere situatie en op natuurlijke wijze de leiding nemen. Werkgevers in de techniek staan te springen om deze ervaren, goed opgeleide professionals en werken daarom graag mee aan deze opleiding. Veel bedrijven geven hun personeel de mogelijkheid om werk en leren te combineren. Bijvoorbeeld door de studiekosten deels of zelfs volledig te vergoeden en/of te faciliteren in tijd.

Meer weten over de opleiding? Vraag dan een brochure aan.

Na afloop van deze opleiding kunt u aan het werk als:

  • Junior/aankomend/assistent) projectleider van kleine en middelgrote projecten op technisch gebied
  • Maintenance engineer/werkvoorbereider/commercieel technicus in een technisch bedrijf
  • Meewerkend voorman/teamleider in een technisch bedrijf

De specialisatie Duurzame Energie leidt ook op tot het REWIC-diploma Hoofdwerktuigkunde in centrales (HWTK), dat wordt erkend door de energie- en afvalbranche. U dient hiervoor wel te beschikken over de juiste werkervaring. Beschikt u niet over de juiste werkervaring, dan ontvangt u het REWIC-certificaat Hoofdwerktuigkunde in centrales (HWTK).

Afhankelijk van de gekozen specialisatie tijdens deze opleiding kunt u doorstromen naar de hoofdfase van de Bachelor deeltijdopleidingen Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde. Het is mogelijk om in twee jaar tijd het Bachelor-niveau te bereiken.


Associate degree projectleider Techniek als afstandsonderwijs

Het is mogelijk de opleiding als afstandsonderwijs te volgen of in combinatie. Het studieprogramma is gelijk aan de ‘traditionele’ deeltijdvariant.

Inschrijven

Inschrijven voor Projectleider Techniek (associate degree) kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet. Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl