Time to turn pro

Andere uitdagingen vragen om andere oplossingen. De maatschappij en uw werkveld veranderen voortdurend. De kennis en vaardigheden van gisteren kunnen morgen al niet meer voldoende zijn. Wilt u als professional flexibel blijven en voortdurend mee ontwikkelen met een veranderende vraag? Time to turn pro!

HanzePro helpt u om de kennis, vaardigheden, talenten en competenties te ontwikkelen die voor uw werk en carrière cruciaal zijn. HanzePro is gespecialiseerd in het opleiden en ontwikkelen van professionals. Wij dagen u uit om uw talenten te ontwikkelen en te delen. U haalt daarmee niet alleen het maximale uit uzelf, maar stimuleert ook het talent van anderen. Want kennis ontwikkelen is kennis delen.

Wij geven uw opleiding samen met u vorm

HanzePro is uw toegang tot het onderwijsaanbod van de Hanzehogeschool Groningen. Uw ontwikkelvraag is daarbij ons startpunt; het antwoord erop vullen we samen met u in. Zodat u uw opleiding niet alleen kunt combineren met uw werk, maar ook met uw privésituatie. Want u wilt immers niet alleen vol overtuiging aan uw opleiding beginnen, maar deze ook met net zoveel plezier afronden.

Leren in de praktijk

Onze opleidingen zijn sterk praktijkgericht: we maken gebruik van de werksituatie van u en/of uw medestudenten. Nieuwe toepassingen en inzichten kunt u dus meteen benutten. Een ideale combinatie, waarvan zowel u als uw (potentiële) werkgever direct voordeel heeft. Om u zo goed mogelijk te kunnen faciliteren, bieden we u een scala aan (deeltijd)opleidingen, trainingen en cursussen. Om uw opleidingsvraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, gaan we met u in gesprek. Op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren over de opleiding die het beste bij u past.

Erkende kwaliteit

Met onze opleidingen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan de kennis en vaardigheden van professionals en bedrijven. Om te beoordelen of dat lukt, evalueren wij met onze klanten het gevolgde traject. Op deze manier houden we aansluiting met ontwikkelingen in het werkveld en kunnen we onze dienstverlening continu optimaliseren.

HanzePro is erkend door Cedeo. Al onze associate degree, bachelor en masteropleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).