Maatwerk voor bedrijven

Een nieuwe maatschappij vraagt om nieuwe kennis.
Ontwikkel de kennis en vaardigheden binnen uw organisatie
bij Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.

Onze samenleving verandert. U wilt voorop blijven lopen, dus blijft u in beweging. Door de kennis in uw organisatie voortdurend te ontwikkelen. Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven helpt u daarbij. Via (maatwerk)onderwijs en toegepast onderzoek

Professionals en Bedrijven opent voor u de deuren van de Hanzehogeschool Groningen. U krijgt ruim baan naar onze opleidingen, kenniscentra en/of Centres of Expertise. U wilt niet stil blijven staan; wij zorgen dat u de juiste route kunt nemen. De ontwikkelvraag van uw organisatie en uw medewerker(s) is hierbij ons startpunt; de finish bepalen we samen met u.

Ontwikkel de kennis en vaardigheden van uw medewerkers


U wilt van waarde zijn voor uw klanten, uw medewerkers en de maatschappij. Dat vraagt niet alleen om een goed product of een aantrekkelijke dienst, maar vooral ook om medewerkers met verstand van zaken. Professionals die kunnen meebewegen met veranderingen, die andere paden en oplossingen kunnen kiezen en die vandaag al antwoord hebben op de vragen die morgen op u afkomen.

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven vergroot de kennis, vaardigheden, talenten en competenties van uw medewerkers. Daarvoor bieden wij een scala aan masters, (deeltijd)opleidingen, trainingen en cursussen.

U vindt het actuele aanbod van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven op deze site. Naast open inschrijvingen ontwikkelen wij ook maatwerkopleidingen: toegespitst op uw vraag en organisatie en bij u op locatie.

Een opleiding in balans

We gaan altijd met uw medewerker en u in gesprek om te bepalen welke opleiding het beste past. We bespreken daarbij ook hoe uw medewerkers de opleiding kunnen combineren met hun privésituatie. Want u wilt immers niet alleen dat ze vol overtuiging aan hun opleiding beginnen, maar deze ook met net zoveel plezier afronden.

Benut onze kennis voor uw organisatie. Onderzoek met direct toepasbaar resultaat

Heeft u een (potentiële) onderzoeksvraag? Bent u op zoek naar nieuwe oplossingen en innovaties? Ga samen met ons op zoek naar resultaten. Via Professionals en Bedrijven verbindt u uw beroepspraktijk aan de verschillende vakgebieden binnen de Hanzehogeschool Groningen.

Ons onderzoek is sterk praktijkgericht: nieuwe toepassingen en inzichten zijn altijd direct toepasbaar in uw organisatie en/of de maatschappij. Ook levert het onderzoek nieuwe kennis op voor ons onderwijs

Talentvolle studenten voor stages

Wilt u talentvolle studenten binnen uw organisatie inzetten voor een stage of afstudeeronderzoek? Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven brengt u in contact met studenten die op zoek zijn naar een uitdagende opdracht.

Meer informatie?

Blijf in beweging: neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen
Telefoon (050) 595 3333
E-mail:
www.hanze.nl/professionals

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op