Blijf in beweging

Ontwikkel uw kennis en vaardigheden
bij Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven

Blijf in beweging

Andere uitdagingen vragen om andere oplossingen. De maatschappij en uw werkveld veranderen voortdurend. De kennis en vaardigheden van gisteren kunnen morgen al niet meer voldoende zijn. Wie bij wil blijven of voorop wil lopen, zal steeds nieuwe vaardigheden, talenten en competenties blijven ontwikkelen. Beweging is vooruitgang.

Als professional van nu bent u flexibel en wilt u voortdurend mee ontwikkelen met een veranderende vraag. Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven helpt u om de kennis en vaardigheden te realiseren die voor uw werk en carrière cruciaal zijn. Wij dagen u uit om in beweging te blijven en uw talenten te ontwikkelen en te delen. U haalt daarmee niet alleen het maximale uit uzelf, maar stimuleert ook de talenten van anderen. Blijf in beweging, zodat u daarna uw bedrijf of organisatie in beweging kunt zetten. Kennis ontwikkelen is kennis delen.

Wij geven uw opleiding samen met u vorm

Professionals en Bedrijven is uw toegang tot het onderwijsaanbod van de Hanzehogeschool Groningen. Uw ontwikkelvraag is daarbij ons startpunt; het antwoord erop vullen we samen met u in. Zodat u uw opleiding niet alleen kunt combineren met uw werk, maar ook met uw privésituatie. Want u wilt immers niet alleen vol overtuiging aan uw opleiding beginnen, maar deze ook met net zoveel plezier afronden.

Leren in de praktijk

Onze opleidingen zijn sterk praktijkgericht: we maken gebruik van de werksituatie van u en/of uw medestudenten. Nieuwe toepassingen en inzichten kunt u dus meteen benutten. Een ideale combinatie, waarvan zowel u als uw (potentiële) werkgever direct voordeel heeft.

Om u zo goed mogelijk te kunnen faciliteren, bieden we u een scala aan (deeltijd)opleidingen, trainingen en cursussen. Om uw opleidingsvraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, gaan we met u in gesprek. Op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren over de opleiding die het beste bij u past.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op