Verlenging CEDEO-erkenning!

03 mrt

Zeer hoge kwaliteit docenten, sterke link naar het werkveld, goede prijs-kwaliteitverhouding, flexibel, uitstekende organisatie van de opleidingen, dit zijn slechts enkele opmerkingen uit het recente CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven heeft voor de komende twee jaar opnieuw de CEDEO-erkenning voor maatwerkopleidingen en open opleidingen behaald!

CEDEO is een onafhankelijke intermediaire organisatie die organisatieadviesbureaus en opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings)functionarissen met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de organisatie. Pas bij een hoge mate van tevredenheid over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject en indien het instituut voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid komt het in aanmerking voor Cedeo-erkenning.

De CEDEO-erkenning wordt door P&O-functionarissen en inkopers van opleidingen vaak meegenomen in hun selectie van opleidingsinstituten.