Proefcolleges Bedrijfskunde, Projectmanagement, Verandermanagement, Kwaliteits-en procesmanagement

17 apr
Op maandag 11 juni houdt de Hanzehogeschool een proefcollege-avond voor de post-hbo opleidingen:
• Bedrijfskunde
• Projectmanagement
• Verandermanagement
• Kwaliteits- en procesmanagement

U kunt dan tijdens een flitscollege ervaren hoe de lessen van deze opleidingen onze professionele trainers worden gegeven. Deelname aan de avond is gratis.

Locatie: Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven locatie Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen

Tijd:
Ronde 1
19.00-19.30 uur: post-hbo Projectmanagement en post-hbo Bedrijfskunde
19.30-20.00 uur: post-hbo Verandermanagement en post-hbo Kwaliteits- en procesmanagement
Ronde 2
20.00-20.30 uur: post-hbo Projectmanagement en post-hbo Bedrijfskunde
20.30-21.00 uur: post-hbo Verandermanagement en post-hbo Kwaliteits- en procesmanagement

Voor wie: voor iedereen die nadenkt over het volgen van de post hbo-opleiding Bedrijfskunde, Projectmanagement, Verandermanagement of Kwaliteits- en procesmanagement. Weet u het nog niet zeker? Kom dan vooral en ontdek de mogelijkheden.

Eén of meerdere proefcolleges volgen? Meld u aan!

Bekijk hier de verschillende opleidingen en meld u aan voor de proefcolleges:

Post-hbo opleiding Bedrijfskunde
Post-hbo opleiding Projectmanagement
Post-hbo opleiding Verandermanagement
Post-hbo opleiding Kwaliteits-en procesmanagement

Niet gevonden wat u zoekt?