Opnieuw CEDEO-erkenning voor Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven

26 mrt
Persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit docenten, op maat, uitstekend nazorgtraject, dit zijn enkele trefwoorden die uit het recente CEDEO-onderzoek van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven naar voren komen.

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven heeft voor de komende twee jaar opnieuw de CEDEO-erkenning voor maatwerkopleidingen en open opleidingen behaald!

CEDEO, is een onafhankelijke intermediaire organisatie die organisatieadviesbureaus en opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings)functionarissen met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de organisatie. Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre het instituut erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Pas bij een hoge mate van tevredenheid onder de ondervraagde functionarissen over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject en indien het instituut voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid komt het in aanmerking voor Cedeo-erkenning. De CEDEO-erkenning is zeker een criterium dat P&O-functionarissen en inkopers van opleidingen mee laten wegen in hun selectie van opleidingsinstituten.

Niet gevonden wat u zoekt?