Masterclass Controlling & Ethiek

13 mei
Open Universiteit Nederland en de samenwerkende hogescholen organiseren op 12 juni aanstaande een Masterclass Controlling voor vakgenoten.
Deze activiteit is een onderdeel van de opleiding Financial Controller®.

De masterclass is bedoeld is bedoeld voor een brede doelgroep professionals op het gebied van Finance & Control en meer specifiek oud studenten en huidige studenten van de opleidingen Financial Controller® en Certified Assistent Controller, ondernemers en alle betrokken stakeholders.
Kennismaken met de opleiding Financial Controller®? Ook daarvoor is deze masterclass een uitstekende gelegenheid.

In de masterclass wordt een praktijkcasus behandeld en gaan deelnemers aan de slag met een vraagstuk dat een controller op zijn of haar weg kan tegenkomen op het gebied van Ethiek. Aan de orde komen vragen als: Welke ethische afweging maakt u? Hoe gaat u met heel lastige dilemma’s om? En hoe maakt u uiteindelijk de beste en enige juiste keuze?

Drs. Margreeth Kloppenburg
Prof. dr. Gerard Mertens
Moderator: Peter Baldé

Partner

Laudame Financials is een toonaangevende dienstverlener in de financiële detachering. Zij voorzien in de vraag naar financiële professionals op het gebied van accounting, finance of controlling. http://www.laudame.nl/

Programma Masterclass

14.00-14.30 uur: Inloop en ontvangst met koffie en thee
14.30-17.45 uur: Masterclass Controlling & Ethiek met casus
18.00-19.00 uur: Borrel en buffet

Cursus- en vergadercentrum Domstad
Utrecht, Koningsbergerstraat 9

Aanmelden

(Oud) studenten Financial Controller®, Certified Assistent Controller en introducés zijn welkom als genodigden. Voor andere belangstellenden bedraagt deelname € 75,-.

Aanmelden kan via

N.B. Bent u op dit moment student van de opleidingen Financial Controller, CPP Controlling of CPP Financial Decision Making, dan is aanmelden niet nodig.

Niet gevonden wat u zoekt?