Internationale masterclasses

Globalization, Europeanization and Social Policy

Hanze studenten van de Engelstalige European Master in Social Work en studenten van de reguliere Master Social Work van de NHL/Hanze volgen van 14-18 november 2016 een keuzemodule Globalization, Europeanization and Social Policy aan de Vilnius University in Litouwen.
Bent u geinteresseerd in deze – op masterniveau geaccrediteerde – module? We mogen hem namens onze partneruniversiteit aanbieden aan Social Workers die zich willen verdiepen.
Het weekprogramma bestaat naast lectures uit werkveldbezoeken en wordt gedoceerd in het Engels. De kosten voor de module bedragen 500 euro ex reis- en verblijfkosten.

Meer informatie is te verkrijgen bij Marion de Boer /
Aanmelding bij Renee Hesse . Aanmelden kan tot 7 november 2016.

Social Work and Human Rights

Hanze studenten van de Engelstalige European Master in Social Work en studenten van de reguliere Master Social Work van de NHL/Hanze volgen van 16 tot 20 januari 2017 een keuzemodule Social Work and Human Rights aan de Vilnius University in Litouwen.

Meer informatie is te verkrijgen bij Marion de Boer /
Aanmelding bij Renee Hesse . Aanmelden kan tot 1 januari 2017.

Niet gevonden wat u zoekt?