HanzePro behaalt opnieuw CEDEO-erkenning

07 mei
Denken mee en passen programma’s aan de praktijk aan, denken in oplossingen, hebben een commerciële kijk op de markt, tonen flexibiliteit in het opzetten van trajecten, hebben een accurate administratie, zijn toegankelijk, hebben een informatieve en heldere website, zetten vakinhoudelijk sterke docenten in, dit zijn slechts enkele lovende opmerkingen uit het recente CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek bij HanzePro.

HanzePro (voorheen Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven) heeft voor de komende twee jaar opnieuw de CEDEO-erkenning behaald. CEDEO is een onafhankelijke intermediaire organisatie die organisatieadviesbureaus en opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Om een CEDEO-erkende organisatie te worden, moet worden voldaan aan strenge selectiecriteria, waaronder de eis dat tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers minimaal tevreden moet scoren. HanzePro heeft deze score ruimschoots behaald.

Meer informatie over CEDEO