Laatste nieuws

30 november 2017 informatieavond (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen

12 okt

De Hanzehogeschool Groningen organiseert speciale informatieavonden over master en (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen.

Plaatsen vrij: Nascholing Verpleegkundig Specialisten/Physician Assistants

03 okt

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Nascholing Verpleegkundig Specialisten / Physician Assistants, die vanaf 12 januari a.s. opnieuw van start gaat.
Het is mogelijk om het traject volledig of modulair te volgen.

Welkom bij de lezing over ‘Positieve Gezondheid’ door Machteld Huber

26 sep

Op 1 december 2017 geeft Machteld Huber in Groningen een lezing over positieve gezondheid. Machteld Huber is arts en onderzoeker en introduceerde het concept positieve gezondheid in Nederland. Positieve gezondheid is het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. Tijdens de lezing krijgt u een introductie op het begrip positieve gezondheid en wat denken en handelen vanuit dat concept betekent voor zorg, welzijn en de maatschappij als geheel.

Basisopleiding Management & Organisatie van start!

14 sep

Bent u (aankomend) leidinggevende of coördinator met een HAVO/MBO-diploma en mist u bedrijfskundige kennis en vaardigheden?

Nog plaatsen vrij: Nascholing Verpleegkundig Specialisten/Physician Assistants

20 jul

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de Nascholing Verpleegkundig Specialisten / Physician Assistants, die vanaf 6 oktober opnieuw van start gaat.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op