Laatste nieuws

Deeltijd Bachelor Toegepaste Psychologie in ontwikkeling

15 mrt

De voltijd bachelor Toegepaste Psychologie heeft de belangstelling voor een deeltijdvariant onderzocht. Op basis van de uitkomsten is inmiddels gestart met het ontwikkelen van een deeltijdvariant.

Cursus Teamcoaching gaat door: nog plaatsen beschikbaar!

05 feb


In de cursus Teamcoaching leert u de verschillen herkennen en op maat teams te coachen vanuit het waarderende perspectief (Appreciative Inquiry) rekening houdend met de (organisatie) context.

Nog enkele plaatsen vrij Masterclass Waarderend onderzoeken

31 jan


Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor de Masterclass Waarderend onderzoeken. Deze Masterclass is onderdeel van Positieve Psychologie op 13 en 27 maart en 10 april.

Nog een paar plaatsen vrij bij ‘Zorg voor de oncologische patiënt’

07 sep

Het aantal kankerpatiënten neemt nog steeds toe. De complexe behandelingen worden steeds meer afgestemd op de individuele patiënt. Kankerpatiënten willen immers meepraten en meebeslissen over de behandeling. Eigen regie en zeggenschap is belangrijk. Maar dit vereist een andere houding bij de behandelaars en zorgprofessionals.

Module Interventies in de praktijk van start op 2 oktober

30 aug

De module Interventies in de praktijk, onderdeel van de leergang Positieve Psychologie, gaat gegarandeerd van start op 2 oktober 2018.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op