Laatste nieuws

Hanzehogeschool en UWV starten post hbo-opleiding Adviseur Werk

10 sep

De post-hbo opleiding Adviseur Werk, ontwikkeld door de Hanzehogeschool Groningen en het UWV, is afgelopen vrijdag van start gegaan in Utrecht. Zevenentwintig recent afgestudeerde hbo’ers worden via een intensief leerwerktraject opgeleid om mensen die een WW-uitkering ontvangen te begeleiden naar werk.

Leergang ggz-agoog nog enkele plaatsen vrij

24 jun


HanzePro biedt vanaf oktober 2019 de leergang ggz-agoog aan. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deze leergang geeft bij succesvolle afronding toegang tot volledige registratie ggz-agoog bij het Registerplein.

Openbare les 'Werkgeluk, kun je dat wel maken?

07 mei


Hoe maakbaar is geluk? En hoe maakbaar is werkgeluk? Van wie ís werkgeluk eigenlijk? Mag en kan een werkgever zich hier eigenlijk wel mee bemoeien?

HanzePro behaalt opnieuw CEDEO-erkenning

07 mei

Denken mee en passen programma’s aan de praktijk aan, denken in oplossingen, hebben een commerciële kijk op de markt, tonen flexibiliteit in het opzetten van trajecten, hebben een accurate administratie, zijn toegankelijk, hebben een informatieve en heldere website, zetten vakinhoudelijk sterke docenten in, dit zijn slechts enkele lovende opmerkingen uit het recente CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek bij HanzePro.

Proefcollege Professioneel coachen 21 mei 2019

04 apr

Wie weet wat hij kan en wil, heeft meer te bieden. Ervaar op dinsdag 21 mei hoe het is om (professioneel) te coachen tijdens deze gratis proefles. Wat is de essentie van coachen? Wat is er nodig om de persoonlijke ontwikkeling van mensen op gang brengen? Kom dit proeven!