Laatste nieuws

Positieve Psychologie, basis en interventies

12 nov

Op 14 januari 2020 starten we weer met de Basismodule Positieve Psychologie. In 8 avonden nemen we je mee in de theorie en praktijk van de positieve psychologie!

Training Motiverende gespreksvoering

12 nov

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor de training Motiverende gespreksvoering. Deze training gaat gegarandeerd van start, bestaat uit 1 dag en 3 ochtenden en start op 20 november.

Masterclass Waarderend onderzoeken op 14 oktober

19 sep

Waarderend Onderzoeken (ook bekend als waarderend veranderen, en waarderend vernieuwen) is een krachtige en positieve methode om te werken aan verandering en ontwikkeling in organisaties.

Hanzehogeschool en UWV starten post hbo-opleiding Adviseur Werk

10 sep

De post-hbo opleiding Adviseur Werk, ontwikkeld door de Hanzehogeschool Groningen en het UWV, is afgelopen vrijdag van start gegaan in Utrecht. Zevenentwintig recent afgestudeerde hbo’ers worden via een intensief leerwerktraject opgeleid om mensen die een WW-uitkering ontvangen te begeleiden naar werk.

Leergang ggz-agoog nog enkele plaatsen vrij

24 jun


HanzePro biedt vanaf oktober 2019 de leergang ggz-agoog aan. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deze leergang geeft bij succesvolle afronding toegang tot volledige registratie ggz-agoog bij het Registerplein.