Laatste nieuws

Leergang ggz-agoog nog enkele plaatsen vrij

24 jun


HanzePro biedt vanaf oktober 2019 de leergang ggz-agoog aan. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deze leergang geeft bij succesvolle afronding toegang tot volledige registratie ggz-agoog bij het Registerplein.

Openbare les 'Werkgeluk, kun je dat wel maken?

07 mei


Hoe maakbaar is geluk? En hoe maakbaar is werkgeluk? Van wie ís werkgeluk eigenlijk? Mag en kan een werkgever zich hier eigenlijk wel mee bemoeien?

HanzePro behaalt opnieuw CEDEO-erkenning

07 mei

Denken mee en passen programma’s aan de praktijk aan, denken in oplossingen, hebben een commerciële kijk op de markt, tonen flexibiliteit in het opzetten van trajecten, hebben een accurate administratie, zijn toegankelijk, hebben een informatieve en heldere website, zetten vakinhoudelijk sterke docenten in, dit zijn slechts enkele lovende opmerkingen uit het recente CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek bij HanzePro.

Proefcollege Professioneel coachen 21 mei 2019

04 apr

Wie weet wat hij kan en wil, heeft meer te bieden. Ervaar op dinsdag 21 mei hoe het is om (professioneel) te coachen tijdens deze gratis proefles. Wat is de essentie van coachen? Wat is er nodig om de persoonlijke ontwikkeling van mensen op gang brengen? Kom dit proeven!

Proefcolleges post-hbo opleidingen Instituut voor Bedrijfskunde

03 apr


Op donderdag 13 juni 2019 biedt Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven proefcolleges aan voor de post-hbo opleidingen:
• Bedrijfskunde
• Projectmanagement
• Verandermanagement
• Kwaliteits- en procesmanagement