Laatste nieuws

Nieuw: Masterclass Gendersensitieve zorg

07 sep

Op 26 september 2018 vindt de masterclass Gendersensitieve Zorg plaats. In deze masterclass gaat Toine Lagro Janssen in op de biologische en psychosociale verschillen tussen mannen en vrouwen. Deze verschillen zijn van groot belang voor de kwaliteit van de dagelijkse zorg. Sommige aandoeningen komen immers vooral voor bij vrouwen of juist bij mannen. Maar wist u ook dat medicatie anders wordt verdeeld in een mannelijk en vrouwelijk lichaam?

Nog een paar plaatsen vrij bij ‘Zorg voor de oncologische patiënt’

07 sep

Het aantal kankerpatiënten neemt nog steeds toe. De complexe behandelingen worden steeds meer afgestemd op de individuele patiënt. Kankerpatiënten willen immers meepraten en meebeslissen over de behandeling. Eigen regie en zeggenschap is belangrijk. Maar dit vereist een andere houding bij de behandelaars en zorgprofessionals.

Module Interventies in de praktijk van start op 2 oktober

30 aug

De module Interventies in de praktijk, onderdeel van de leergang Positieve Psychologie, gaat gegarandeerd van start op 2 oktober 2018.

Open les opleiding Begeleidingskunde

10 jul

Succesvolle masterclass Familiezorg

07 jun


Op 31 mei vond de masterclass Familiezorg plaats. De vele belangstellenden die hierop afkwamen, waren erg enthousiast. Klaartje van Montfoort en Marie Louise Luttik gingen in hun presentatie in op de methode Familiezorg en gaven een aantal eerste handvatten. Zo maakten de deelnemers heel praktisch kennis met dit onderwerp.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op