Bedrijven en organisaties

HanzePro opent voor u de deuren van de Hanzehogeschool Groningen. U krijgt ruim baan naar onze opleidingen, kenniscentra en/of Centres of Expertise. U wilt niet stil blijven staan; wij zorgen dat u de juiste route kunt nemen. De ontwikkelvraag van uw organisatie en uw medewerker(s) is hierbij ons startpunt; de finish bepalen we samen met u.

Ontwikkel de kennis en vaardigheden van uw medewerkers

U wilt van waarde zijn voor uw klanten, uw medewerkers en de maatschappij. Dat vraagt niet alleen om een goed product of een aantrekkelijke dienst, maar vooral ook om medewerkers met verstand van zaken. Professionals die kunnen meebewegen met veranderingen, die andere paden en oplossingen kunnen kiezen en die vandaag al antwoord hebben op de vragen die morgen op u afkomen.

HanzePro vergroot de kennis, vaardigheden, talenten en competenties van uw medewerkers. Daarvoor bieden wij een scala aan masters, (deeltijd)opleidingen, trainingen en cursussen.

Een opleiding in balans

We gaan altijd met uw medewerker en u in gesprek om te bepalen welke opleiding het beste past. We bespreken daarbij ook hoe uw medewerkers de opleiding kunnen combineren met hun privésituatie. Want u wilt immers niet alleen dat ze vol overtuiging aan hun opleiding beginnen, maar deze ook met net zoveel plezier afronden.

Benut onze kennis voor uw organisatie. Onderzoek met direct toepasbaar resultaat

Heeft u een (potentiële) onderzoeksvraag? Bent u op zoek naar nieuwe oplossingen en innovaties? Ga samen met ons op zoek naar resultaten. Via HanzePro verbindt u uw beroepspraktijk aan de verschillende vakgebieden binnen de Hanzehogeschool Groningen.

Ons onderzoek is sterk praktijkgericht: nieuwe toepassingen en inzichten zijn altijd direct toepasbaar in uw organisatie en/of de maatschappij. Ook levert het onderzoek nieuwe kennis op voor ons onderwijs

Talentvolle studenten voor stages

Wilt u talentvolle studenten binnen uw organisatie inzetten voor een stage of afstudeeronderzoek? HanzePro brengt u in contact met studenten die op zoek zijn naar een uitdagende opdracht.

Geïnteresseerd in mogelijke (strategische) samenwerking met de Hanzehogeschool?

Vanuit haar strategische visie werkt de Hanzehogeschool intensief samen met bedrijven en organisaties (het werkveld). Onder andere in de vorm van partnerships, worden multidisciplinaire samenwerkingsverbanden aangegaan. Daarbij is een gezamenlijke win-win altijd het vertrekpunt in de samenwerking. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze strategische accountmanagers.


René van Maastrigt
Strategisch Accountmanager, domein Economie
Bernard Ekker
Strategisch Accountmanager, domein Techniek
Nienke Zweers
Strategisch Accountmanager, domein Zorg & Welzijn en Educatie