The Early Feeding Skills Refresh

English see below
Op verzoek van zowel Nederlandse als buitenlandse kinderverpleegkundigen en logopedisten zal Suzanne Thoyre, RN, PhD (School of Nursing Chapel Hill, University of North Carolina, USA) opnieuw een EFS refresher cursus in Nederland geven.

Het is een cursus-op-maat, waarvan de inhoud wordt bepaald door de deelnemers. U kunt voor een inventarisatie van mogelijke onderwerpen een formulier invullen bij het inschrijfformulier.

English

At the request of nurses and speech therapists Suzanne Thoyre will give the Early Feeding Skills Assessment (EFS) refresher course in the Netherlands again. It is a tailored course, based on input of the participants.

The main new topics in relation to feeding the preterm infant, and EFS will be on the programme. There will also be ample time to share ideas, and discuss experiences with each other and with Suzanne.

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over deze opleiding of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samenInformatie aanvragen