Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn

Algemeen

De post-hbo opleiding Management in Zorg en Welzijn is een opleiding van 1,5 jaar voor mensen met een afgeronde hbo-opleiding die werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn en meer kennis willen krijgen van vaardigheden die nodig zijn om binnen de zorg ondernemend te zijn en veranderingen door te voeren. Dat kan zijn in een leidinggevende of coördinerende functie maar ook in een andere rol.

De opleiding wordt gezamenlijk door Gezondheidsstudies, Sociale Studies en Verpleegkunde aangeboden.

Na het volgen van de opleiding:

  • Heeft u een state of the art kennis van leiderschap, ondernemerschap, verandermanagement en organisatiekunde toegespitst op ontwikkelingen in de sector zorg en welzijn.
  • Heeft u als leidinggevende/manager tools in handen voor het aansturen van individuen en teams, en kunt u bewuste keuzes maken ten aanzien van interventies
  • Bent u in staat om op basis van veranderingen in de omgeving te anticiperen. Hierbij ontwikkelt u een ondernemende houding en zet dit om in concrete resultaten.
  • Bent u in staat om innovaties te implementeren en veranderprocessen te begeleiden, hierbij rekening houdend met de onderstromen in de organisatie.
  • Bent u in staat om op een methodische manier een probleem in uw eigen organisatie te analyseren en dit uit te werken tot een implementeerbaar plan van aanpak.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over deze opleiding of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samen

Informatie aanvragen