Management in de Zorg (Associate degree: duaal/deeltijd)

Algemeen

U heeft ervoor gekozen om leiding te geven binnen de zorg of welzijnssector. Dit betekent dat u zich een heel nieuw vak eigen moet maken. Gun uzelf de opleiding Management in de Zorg om alle noodzakelijke managementcompetenties te ontwikkelen. De opleiding stelt u in staat om het succes van uzelf en uw medewerkers te organiseren.

Er bestaat nu ook de mogelijkheid om de opleiding op Ad niveau af te ronden (Associate degree). Een Associate degree is een HBO opleiding. Na afronding hiervan kunt u direct of na een aantal jaar doorstuderen voor de volledige Bachelor opleiding Management in de Zorg. Voor meer informatie over de Bachelor opleiding kijk op Management in de Zorg (Duaal/Deeltijd).

Na het volgen van de opleiding:

  • kent u uw persoonlijke en professionele kwaliteiten en weet u deze effectief te gebruiken;
  • kunt u een werkomgeving creëren waarin medewerkers en teams hun talenten volop inzetten;
  • draagt u bij aan een gezonde bedrijfsvoering en daarmee aan de kwaliteit waar de klant om vraagt;
  • heeft u een HBO diploma Associate degree.

Deze opleiding doet mee aan het OCW-experiment leeruitkomsten, gericht op het flexibiliseren van het deeltijdonderwijs. Dit experiment loopt van 1 juli 2016 t/m 30 juni 2022.

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over deze opleiding of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samenInformatie aanvragen

Inschrijven

Inschrijven voor Management in de Zorg kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen wordt u uitgenodigd om onze intakeprocedure te doorlopen, om te checken of u kunt worden toegelaten.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl