Coaching voor praktijkbegeleiders 2; opleiding Voeding en Diëtetiek

Als praktijkbegeleider ben je zowel beoordelaar als coach. Soms gaat dit vlekkeloos samen en soms merk je dat er een spanningsveld kan zijn tussen begeleiden en beoordelen. Hoe combineer je deze rollen en hoe communiceer je hierin met de student?
In cursus coaching 2 krijg je meer inzicht in jouw persoonlijk functioneren in begeleidingssituaties en oefen je als coach gesprekken met een trainingsacteur. Deze cursus is met name geschikt voor praktijkbegeleiders die de basiscursus al gevolgd hebben en op zoek zijn naar meer handvatten voor het begeleiden van een diëtist in opleiding.

Na het volgen van de cursus:
  • Heb je meer inzicht in de wijze waarop jouw gedrag het (leer)gedrag van de student kan beïnvloeden.
  • Heb je meer grip op het voeren van evaluatie- en beoordelingsgesprekken en het begeleiden van studenten in een afgesproken richting.

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over deze opleiding of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samenInformatie aanvragen