Projectleider techniek voor Hoofdwerktuigkundigen

Algemeen

Ben je een ervaren en gedreven hoofdwerktuigkundige die wil doorgroeien? Heb je daarnaast je diploma Hoofdwerktuigkundige in Centrales (REWIC) behaald? Dan kom je in aanmerking voor een verkort opleidingstraject van de Associate degree Projectleider Techniek. Een Associate degree (Ad)* is een wettelijk erkende tweejarige hbo-opleiding. Met de Ad op zak ben je breder inzetbaar. Dit is zowel voor jou als voor je werkgever een groot voordeel.

Met je REWIC-diploma heb je een groot deel van de kennis voor de Ad Projectleider Techniek al in huis. Je kunt daardoor verschillende vrijstellingen voor de opleiding krijgen. Dit geeft je de mogelijkheid om in een half jaar tijd de tweejarige hbo-opleiding Projectleider Techniek af te ronden. Dit kan geheel op basis van zelfstudie in uw eigen tijd en tempo. Ook heeft u de mogelijkheid om aanvullende colleges te volgen (locatie Groningen, afhankelijk van het lesprogramma).

Na het volgen van de opleiding:
  • heb je je bekwaamd op het gebied van projectmanagement.
  • heb je jouw professionele vaardigheden verder ontwikkeld.
  • is jouw kennis en ervaring verzilverd in een diploma op Hbo-niveau
  • kun je verschillende functies vervullen zoals:
    • Junior/aankomend/assistent projectleider van kleine en middelgrote projecten op technisch gebied
    • Maintenance engineer/werkvoorbereider/commercieel technicus
    • Meewerkend voorman/teamleider in een technisch bedrijf

Inschrijven

Meld u via studielink aan voor de opleiding Projectleider Techniek: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl