Engineering

Innovatie is belangrijk in de economie van nu. Consumentenproducten, machines, installaties, systemen en bedrijfsprocessen veranderen voortdurend. Technologische ontwikkelingen wisselen elkaar in sneltreinvaart af. Met onze opleidingen op het gebied van techniek ontwikkelt u kennis en vaardigheden om technische ontwikkelingen en bedrijfsprocessen maximaal te laten werken.

Vanuit Engineering bieden wij een drietal HBO Bachelor opleidingen en twee Associate degrees aan die u bij ons in deeltijd kunt volgen. Het is ook mogelijk om binnen deze programma’s losse modules of aanvullende losse vakken te volgen.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Naam Type
Automotive AssociateDegree
Elektrotechniek Bachelor
Maintenance engineering Module
Projectleider Techniek AssociateDegree
Projectleider techniek voor Hoofdwerktuigkundigen AssociateDegree
Technische Bedrijfskunde Bachelor
Werktuigbouwkunde Bachelor

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over onze opleidingen op het gebied van techniek, of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samen

Informatie aanvragen