Verkorte Opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo)

Je hebt een hbo- of universitaire bachelor afgerond en je wilt graag de overstap naar het basisonderwijs maken. Wat is er mooier dan kennis overdragen aan kinderen. Zien hoe zij zich ontwikkelen en daar je steentje aan bijdragen. Haal in twee jaar tijd je bachelordiploma met de Verkorte Opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo)

Na het volgen van de verkorte voltijdopleiding:

• bent je bevoegd om les te geven aan alle groepen in het basisonderwijs en in het speciaal (basis) onderwijs in Nederland;
  • ben je in staat om onderwijskundige ontwikkelingen toe te passen in uw onderwijs;
  • kun je meewerken aan de ontwikkeling van uw school.

De opleiding wordt verzorgd door de Pedagogische Academie, Hanzehogeschool Groningen.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over deze opleiding of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samenInformatie aanvragen