Pedagogisch Educatief Medewerker

Algemeen


Ben jij als professional actief in de wereld van het jonge kind of zit je in de laatste fase van je
mbo-opleiding naast je werk en wil je straks doorstuderen? Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van pedagogische en didactische begeleiding en stimulering van jonge kinderen uitbreiden? Wil je meedenken over het pedagogisch beleid en in jouw organisatie een sturende rol innemen? Dan is de Associate degree Pedagogisch Educatief Medewerker (Ad PEM) iets voor jou.

De Associate degree Pedagogisch Educatief Medewerker (Ad PEM) is een tweejarige deeltijdstudie, die qua niveau tussen mbo-4 en een hbo-bachelor in zit. Met het programma van de Ad PEM leer je een stevige(re) rol in te nemen in de organisatie waar jij werkzaam bent.

De opleiding voldoet aan de eisen die de wet-IKK stelt aan de functie van pedagogisch beleidsmedewerker/coach.

Na het volgen van de Associate degree

  • Weet je doelgericht de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren en het pedagogische klimaat te versterken;
  • Weet je opvallende aspecten in de ontwikkeling te herkennen en daar naar te handelen;
  • Ben je in staat landelijke ontwikkelingen en vragen vanuit de organisatie te vertalen naar een concreet product voor de kinderen, ouders, medewerkers of organisatie.

Interesse in de Associate degree Pedagogisch Educatief Medewerker? Meld u aan voor een proefcollege!


Heb je interesse in de Associate degree Pedagogisch Educatief Medewerker? Meld je dan aan voor een proefcollege. Tijdens deze middag krijg je een gastcollege, een opdracht en maak je kennis met uw potentiële medestudenten en de docenten van de opleiding. De proefcolleges vinden plaats op 12 december 2018, 13 maart 2019, 24 april 2019 en 5 juni 2019 van 18.30 – 20.30 uur in de Brugsmaborg te Groningen

Je kunt je hier aanmelden voor het proefcollege.

Ervaringen klantenAnnemarie Hazekamp en Marije Pankras

Associate degree Pedagogisch Educatief Medewerker

Lees verder »

Ervaringen klantenAssociate degree Pedagogisch Educatief Medewerker

Lees verder »

Proefcollege 12 december 2018

Heeft u interesse in de Associate Degree Pedagogisch Educatief Medewerker? Meld u hier aan voor het proefcollege op 12 december 2018. Tijdens deze avond krijgt u een gastcollege, een opdracht en maakt u kennis met uw potentiële medestudenten en de docenten van de opleiding.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem contact met ons op