Master Talentontwikkeling & Diversiteit (deeltijd)

Algemeen

Het lesgeven gaat je goed af. Net als de interactie met je leerlingen. Je hebt interesse in het ontdekken van verborgen talenten van leerlingen, het bedenken van spannende projecten of vernieuwende lesmethoden: je geniet met volle teugen van jouw rol als leraar. Toch vraag je jezelf soms af of het anders kan. Hoe ziet jouw toekomst eruit? Op welke manier kun jij jezelf verder ontwikkelen en specialiseren? Hoe zorg jij ervoor dat ook jij klaar bent voor de klas van morgen?

Het onderwijs staat voor grote uitdagingen. Er is behoefte aan leraren die kunnen omgaan met nieuwe ontwikkelingen en complexe situaties in het onderwijs. Aan professionals die binnen een school het voortouw nemen om veranderingen te realiseren die positieve impact hebben voor leerlingen. Leraren die met passie weten hoe ze talenten kunnen ontlokken bij iedere leerling en een waarderende kijk hebben op de verschillen tussen leerlingen. Zowel in het basisonderwijs, in het voortgezet onderwijs als in het beroepsonderwijs.

Wil jij zo'n leraar zijn? Onze master Talentontwikkeling & Diversiteit helpt jou bij je ontwikkeling tot een masteropgeleide leraar met een brede blik op leren en onderwijs. Daarnaast ontwikkel je specifieke vaardigheden om gericht talenten te ontlokken en te laten bloeien bij alle leerlingen. Je wordt opgeleid tot een professional die diversiteit in de klas omarmt en een positieve bijdrage kan leveren aan het onderwijs van de toekomst.

Deze masteropleiding geeft jou de kans om in een leergemeenschap van gemotiveerde collega's jouw kennis, vaardigheden en ervaring te verrijken en verdiepen. Wat je leert kun je meteen toepassen in jouw eigen praktijk. Je voert zelfstandig onderzoek uit in jouw onderwijspraktijk. Daarnaast doe je nieuwe inspiratie op tijdens gastcolleges en een internationale studiereis naar een of meerdere interessante onderwijslanden.
De master Talentontwikkeling & Diversiteit is gericht op alle professionals uit het onderwijs en opvoeding met educatieve taken.

Redenen om te kiezen voor de master Talentontwikkeling & Diversiteit:


  • Unieke masteropleiding voor leraren po, vo, mbo, hbo die leidt tot de titel Master of Education.
  • Gericht op Talentontwikkeling: laten floreren van iedere leraar/docent en leerling/student!
  • Vanaf de eerste module resultaten in de eigen onderwijspraktijk
  • Ruime aandacht voor onderzoek en voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Internationale inzichten en ervaringen door buitenlandse studiereizen.

Interesse in de master Talentontwikkeling & Diversiteit? Meld je aan voor een proefcollege!


Heb je interesse in de master Talentontwikkeling & Diversiteit? Meld je dan aan voor een proefcollege. Het eerstvolgende proefcollege vindt online plaats op woensdag 6 mei van 15.30 tot 16.30 uur. Tijdens het online proefcollege krijg je een korte voorlichting en ervaar je vanuit huis één of meerdere lessen van de opleiding. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Het daaropvolgende proefcollege vindt plaats op woensdag 3 juni 2020.

Je kunt je hier aanmelden. Na aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie over het proefcollege.

Vragen
Voor inhoudelijk informatie kun je terecht bij Marielle van den Hul-Kuijten, programmamanager Master Talentontwikkeling & Diversiteit via e-mail of telefoon: (050) 595 2725.

Ervaringen klantenBettina Schaap

Masterstudent Talentontwikkeling & Diversiteit

Lees verder »

Ervaringen klantenBea Kesselaar

Masterstudent Talentontwikkeling & Diversiteit

Lees verder »

Proefcollege 6 mei en 3 juni 2020

Heb je interesse in de master Talentontwikkeling & Diversiteit? Meld je hier aan voor een proefcollege.