Post-HBO opleiding Projectmanagement

Als projectleider weet u dat projectmanagement meer inhoudt dan de ‘poppetjes op de juiste plaats zetten’ en een stappenplan volgen. U realiseert zich dat een project moet kunnen meebewegen en -groeien met ontwikkelingen in de organisatie en in de markt. Met de post-hbo opleiding Projectmanagement van Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven ontwikkelt u uw competenties om nóg beter het maximale uit projecten te halen. U wordt de gedreven projectleider die project, medewerkers en omgeving kan integreren en naar een hoger level kan tillen.

Na het volgen van de opleiding

• Hebt u brede kennis van projectmanagement en kunt die toepassen;
  • Kent u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement;
  • Initieert, leidt, implementeert en evalueert u projecten;
  • Bent u inzetbaar bij verschillende projecten op diverse plekken in uw organisatie;
  • Ziet u een project in relatie tot de bedrijfskundige aspecten van de organisatie en kunt u deze integreren met de principes van projectmanagement.

Samenwerking Hanzehogeschool en Triple Plus

De post-hbo Projectmanagement is een samenwerking van Hanzehogeschool en Triple Plus. Medewerkers van Triple Plus verzorgen trainingen projectmanagement maar werken ook als (interim) projectleiders. Dankzij jarenlange ervaring kent Triple Plus alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk. De Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie. De samenwerking tussen Triple Plus en de Hanzehogeschool biedt u dus praktische en inhoudelijke kennis van projectmanagement maar laat ook zien hoe u een project in de context kunt inpassen.

Niet gevonden wat u zoekt?