Inleiding in Bedrijfskunde

Algemeen

U bent manager ofwel u heeft een functie met managementtaken. Een uitdagende functie, vindt u. Dat klopt. U wilt uw kennis op gebied van management verbreden maar u heeft (nog) geen behoefte of tijd om een langere opleiding te volgen.
U wilt uw kennis van bedrijfskundige aspecten verbreden zodat u vanuit verschillende perspectieven naar een organisatie kunt kijken. De module ‘Inleiding Bedrijfskunde’ biedt u de gelegenheid om in korte tijd uw managementcompetenties op dit specifieke vakgebied uit te breiden.

Na het volgen van de module
  • Kunt u de betekenis (definitie) van algemene bedrijfskundige begrippen weergeven;
  • Kunt u het algemene bestuurlijk functioneren van concrete organisaties (zoals de eigen werkomgeving) in vaktermen beschrijven op de verschillende gebieden als: strategieformulering en strategie-uitvoering, de relatie met de omgeving, de organisatieontwikkeling en organisatiecultuur;
  • Past u bedrijfskundige modellen en begrippen uit de cursus op de eigen werkomgeving toe.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.