Human Resource Management Bachelor degree (deeltijd)

Algemeen

De opleiding Human Resource Management (deeltijd) wordt verzorgd door het Instituut voor Bedrijfskunde, Hanzehogeschool Groningen.

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Als personeelsadviseur zorgt u ervoor dat je juiste persoon op de juiste plek komt. Daarnaast houdt u zich bezig met het verbeteren van het werkklimaat, ziekteverzuimbeleid, arbeidsomstandigheden, loopbaanontwikkeling, beoordeling en beloning. U zorgt ervoor dat uw organisatie competitief voordeel behaalt uit haar human resources. Een afwisselende baan dus. De deeltijdopleiding Human Resource Management bereidt u er uitstekend op voor.

Na het volgen van de deeltijdbachelor:

  • Hebt u de ruime kennis en vaardigheden op het gebied van HRM;
  • Kunt u belangen van organisatie en medewerkers behartigen;
  • Kunt u toegepast onderzoek op het gebied van HRM opzetten en uitvoeren;
  • Hebt u uw communicatieve en adviesvaardigheden ontwikkeld.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Inschrijven

Inschrijven voor Human Resource Management Bachelor degree (deeltijd) kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl