Human Resource Management Associate degree (Ad) (deeltijd)

Algemeen

De arbeidsmarkt vraagt steeds vaker om goed opgeleide mensen die Human Resource Management in de volle breedte kunnen overzien. Mensen die verstand hebben van management in het algemeen en die beschikken over bedrijfskundige, economische, juridische en communicatieve kwalificaties. Met de Associate degree opleiding van Human Resource Management bent u de professional die een bedrijf nodig heeft.

Bent u werkzaam in het HR-vak en wilt u zich verder ontwikkelen? Dan is de Associate degree Human Resource Management (Ad) (deeltijd) een alternatief voor u. Met een Associate degree Human Resource Management bent u een zeer geschikte kandidaat voor functies als HR-medewerker, medewerker HR-administratie en/of intercedent. Volgens MKB-Nederland heeft meer dan de helft van alle bedrijven banen voor mensen met een hbo-deelgraad.

Na het volgen van de Associate degree:

  • Hebt u de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van HRM;
  • Kunt u belangen van organisatie en medewerkers behartigen;
  • Hebt u uw communicatieve en sociale vaardigheden ontwikkeld.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl