Human Resource Management Associate degree (Ad) (deeltijd)

Algemeen

We leven in een snel veranderende omgeving. Het is belangrijk om medewerkers en organisaties klaar te stomen voor deze toekomst. Als HR-professional bent u adviseur en gesprekspartner als het gaat om het aannemen of inhuren van mensen, duurzaam (samen)werken, loopbaanontwikkeling en organisatieveranderingen als fusies en reorganisaties. We leiden u op tot een ondernemende en veelzijdige HR-professional.

Bent u werkzaam in het HR-vak en wilt u zich verder ontwikkelen? Dan is de Associate degree Human Resource Management (Ad) (deeltijd) een alternatief voor u. Met een Associate degree Human Resource Management bent u een zeer geschikte kandidaat voor functies als HR-medewerker, medewerker HR-administratie en/of intercedent. Volgens MKB-Nederland heeft meer dan de helft van alle bedrijven banen voor mensen met een hbo-deelgraad.

Na het volgen van de Associate degree:

  • Hebt u de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van HRM;
  • Kunt u belangen van organisatie en medewerkers behartigen;
  • Hebt u uw communicatieve en sociale vaardigheden ontwikkeld.

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl