Finance & Control (deeltijd)

Algemeen

De opleiding Finance & Control (deeltijd) wordt verzorgd door het Instituut voor Financieel Economisch Management, Hanzehogeschool Groningen.

Het up-to-date houden van financieel-economische informatie is van vitaal belang voor een organisatie. Zijn toekomstplannen haalbaar? Hebben projecten het gewenste resultaat opgeleverd? Als bedrijfseconoom hebt u de informatie en u adviseert het management. De deeltijdopleiding Finance & Control van de Hanzehogeschool stelt u in staat om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Na het volgen van de deeltijdopleiding:

  • stelt u jaarverslagen op, maakt en controleert u begrotingen;
  • informeert en adviseert u het management over financieel-economische zaken;
  • hebt u uw adviesvaardigheden verder ontwikkeld.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Proefcollege op 2 juli 2019

Meld u hier aan voor een proefcollege deeltijdopleiding Finance & Control

Informatie? Gids samenstellen?

Meer informatie over deze opleiding of onze andere diensten? Stel dan hier uw vraag, maak een afspraak of stel uw gids op maat samen

Informatie aanvragen

Inschrijven

Inschrijven voor Finance & Control(deeltijd) kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl