Master of Music: New York Jazz

De Master of Music Classical Music wordt verzorgd door het Prins Claus Conservatorium, Hanzehogeschool Groningen. Hier kunt u ook uitgebreide informatie en/of uitgebreide brochures aanvragen.

De studieroute New York Jazz is gebaseerd op de connectie tussen de Jazz-afdeling van het Prins Claus Conservatorium en de New York Jazz community. Alle studenten wonen en studeren daarom het derde semester in New York. In de tijd dat je in Nederland studeert komen jazzmusici van topniveau wekelijks speciaal vanuit New York naar Groningen om je les te geven. Daarnaast krijg je wekelijks les van onze eigen gerenommeerde docenten.

Na het volgen van de master

• kunt u een prominente bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van uw vakgebied;
  • kunt u muzikaal onderzoek verrichten;
  • kunt u muzikale concepten ontwikkelen;
  • bent u een excellent musicus.

Master of Music

Ben jij een professional met een doel? Heb je een specifieke visie op je toekomst? Dan kan de Master of Music van het Prins Claus Conservatorium de juiste studie zijn om jouw persoonlijke doel te bereiken. De Master of Music biedt vijf unieke studieroutes aan: Classical Music, New York Jazz, New Audiences and Innovative Practice (NAIP), Wind Band Conducting en Instrumental Learning and Teaching (ILT).

• Classical Music
  • New York Jazz
  • New Audiences and Innovative Practice (NAIP)
  • Wind Band Conducting
  • Instrumental Learning and Teaching

Meer informatie?

Inschrijven

Inschrijven voor deze Master kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl