Master of Music: New Audiences and Innovative Practice

De Master of Music New Audiences and Innovative Practice (NAIP) wordt verzorgd door het Prins Claus Conservatorium, Hanzehogeschool Groningen. Hier kunt u ook uitgebreide informatie en/of uitgebreide brochures aanvragen.

De NAIP is voor studenten uit alle muziekgenres die geïnteresseerd zijn in het leiden van creatieve cross-over projecten en het aantrekken en creëren van nieuwe publieksgroepen. Je wordt opgeleid tot een excellent en veelzijdig musicus die in staat is creatief om te gaan met, en in te spelen op, verschillende artistieke en sociale contexten. Daarbij werk je als musicus regelmatig samen met professionals uit andere kunstdisciplines aan uiteenlopende maatschappelijke projecten.

Na het volgen van de master

• kunt u een prominente bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van uw vakgebied;
  • kunt u muzikaal onderzoek verrichten;
  • kunt u muzikale concepten ontwikkelen;
  • bent u een excellent musicus.

Master of Music

Ben jij een professional met een doel? Heb je een specifieke visie op je toekomst? Dan kan de Master of Music van het Prins Claus Conservatorium de juiste studie zijn om jouw persoonlijke doel te bereiken. De Master of Music biedt vijf unieke studieroutes aan: Classical Music, New York Jazz, New Audiences and Innovative Practice (NAIP), Wind Band Conducting en Instrumental Learning and Teaching (ILT).

• Classical Music
  • New York Jazz
  • New Audiences and Innovative Practice (NAIP)
  • Wind Band Conducting
  • Instrumental Learning and Teaching

Meer informatie?

Inschrijven

Inschrijven voor deze Master kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl