Master of Music Classical Music

De Master of Music Classical Music wordt verzorgd door het Prins Claus Conservatorium, Hanzehogeschool Groningen. Hier kunt u ook uitgebreide informatie en/of uitgebreide brochures aanvragen.

In een muziekwereld waarin de concurrentie groot is, is een innovatieve opleiding noodzakelijk om een muzikale toekomst voor uzelf te kunnen creëren. De Master of Music Klassieke Muziek is die opleiding. U leert om proactief te reageren op ontwikkelingen in het werkveld. Daarnaast ligt de nadruk op het perfectioneren van uw spel en zelflerend vermogen.

Na het volgen van de master:

• kunt u een prominente bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van uw vakgebied;
  • kunt u muzikaal onderzoek verrichten;
  • kunt u muzikale concepten ontwikkelen;
  • bent u een excellent musicus.

Master of Music

Ben jij een professional met een doel? Heb je een specifieke visie op je toekomst? Dan kan de Master of Music van het Prins Claus Conservatorium de juiste studie zijn om jouw persoonlijke doel te bereiken. De Master of Music biedt vijf unieke studieroutes aan: Classical Music, New York Jazz, New Audiences and Innovative Practice (NAIP), Wind Band Conducting en Instrumental Learning and Teaching (ILT).

• Classical Music
  • New York Jazz
  • New Audiences and Innovative Practice (NAIP)
  • Wind Band Conducting
  • Instrumental Learning and Teaching

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Inschrijven

Inschrijven voor deze Master kan via: www.hanze.studielink.nl. Nadat wij uw aanmelding via Studielink bevestigd hebben gekregen, vragen wij u nog nadere informatie om te checken of u aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Let op: inschrijven kan alleen met een DigiD. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl

Meer informatie?